طبق آمار منتشرشده، تولید فولاد میانی کشور در دوره ۸ ماهه نخست امسال، ۱۸ میلیون و ۵۲۹ هزار تن بوده که کاهش ۱۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد.
علت کاهش قابل توجه تولید فولاد کشور، قطعی برق شرکتهای فولادی در تابستان امسال است.
به گزارش روزگارمعدن، نرخ رشد تولید فولاد میانی کشور که در دوره ۳ ماهه نخست امسال، ۶ درصد بود، با شوک برقی تابستان امسال به منفی ۱۰ درصد در ۸ ماهه نخست امسال رسید.
طبق آمارهای انجمن فولاد، مجموع تولید فولاد میانی کشور در دوره ۸ ماهه نخست امسال، ۱۸ میلیون و ۵۲۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش بیش از ۲ میلیون تنی را نشان میدهد.
دکتر فولاد عرضه کننده انواع فولاد
در دوره ۸ ماهه نخست سال ۱۴۰۰، تولید بیلت و بلوم در ایران با کاهش ۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۱۰ میلیون و ۹۵۹ هزار تن رسیده است.
تولید اسلب نیز در ۸ ماهه نخست امسال با کاهش ۲ درصدی به ۷ میلیون و ۵۷۰ هزار تن رسیده است.
در ۸ ماهه نخست امسال، در مجموع تولید محصولات فولادی نسبت به دوره مشابه سال گذشته، کاهش ۸ درصدی داشته است. مجموع تولید محصولات فولادی در ۸ ماهه نخست امسال، ۱۲ میلیون و ۸۲۴ هزار تن بوده است.
در ۸ ماهه نخست سال ۱۴۰۰، ۷ میلیون و ۳۸۶ هزار تن محصولات طویل و ۵ میلیون و ۴۳۸ هزار تن محصولات تخت در کشور تولید شده است.
رشد تولید محصولات طویل در ۸ ماهه نخست امسال، منفی ۳ درصد و رشد تولید محصولات تخت منفی ۱۳ درصد بوده است.
تولید میلگرد در ۸ ماهه نخست امسال ۶ میلیون و ۳۶ هزار تن بوده. کاهش ۳ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد.
تولید تیرآهن نیز در ۸ ماهه نخست امسال با کاهش ۶ درصدی به ۸۰۸ هزار تن رسیده است.
میزان تولید ورق گرم کشور در ۸ ماهه نخست امسال، ۵ میلیون و ۴۳۸ هزار تن بوده که کاهش ۱۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد. تولید ورق سرد در ۸ ماهه نخست امسال ۱۰ درصد کاهش یافته است.
تولید ورقهای پوششدار نیز در ۸ ماهه نخست امسال ۷ درصد کاهش یافته است.
طبق گزارش آماری انجمن فولاد، تولیدکنندگان آهن اسفنجی در ۸ ماهه نخست امسال بیش از ۲۰ میلیون تن از این محصول را تولید کردهاند که نسبت به مدت مشابه سال ۹۹، کاهش ۳ درصدی را نشان میدهد.
دکتر فولاد عرضه کننده انواع فولاد آلیاژی و حرارتی می باشد که آخرین اخبار در زمینه ی آهن و فولاد را در اختیار شما می گذراد.